Bemutatkozás

Szenvedélyes cukrász és művész.

Tanulmányai befejezése után, 21 évesen, elindult a világba, hogy bővítse szakmai tapasztalatát a különböző országokból és kultúrákból származó cukrászok révén. Az első jelentős tapasztalatait és sikereit a Seabourn, majd a REGENT Radisson Seven Seas Cruise-hajókon szerezte, ahol megtanult számos egyedi technikát és a minőség jelentőségét. Szenvedélye lett a munka, és mindig kereste a különleges módszereket, recepteket és egyedi ötleteket.

Odaadását és szenvedélyét nagyban befolyásolták a család három generációs cukrászatai és hosszú távú mentora is, aki mindig azt vallotta: "Csak olyan tejszínnel dolgozz, ami látott tehenet" és hogy "A munkát szenvedéllyel kell csinálni, különben az nem ér semmit". Mai napig e szerint a mottó szerint él és alkot.

Az elmúlt 10 éveben Írországban, Londonban - The Lanesboroughban és Budapesten a Corinthia Hotelben dolgozott, ahol kifejlesztette saját egyedi technikáját, a különböző ízek és anyagok kombinációival, amely által fogyasztói és szakmai elismerésekben részesült.
Szakmai elkötelezettsége és szenvedélye a „ fine-diningért” Svájcba vonzotta, ahol felkérték egy egyedi "desszert-ékszer gyűjtemény" megvalósítására.

Elérkezettnek látta az időt, hogy létrehozza és bemutassa művészi alkotásait saját honlapján.

... A képek magukért beszélnek ....